Fujitsu Waterstage Comfort 1Fujitsu Waterstage Comfort

Waterstage Comfort - Ett komplett värmesystem som värmer huset och varmvattnet.

Waterstage Comfort Duo är en komplett och ekonomisk luft/vatten värmepumpslösning för uppvärmning av både huset och varmvattnet. Den lättplacerade inomhusdelen har standardmått och smälter in i inredningen, trots att den har en inbyggd varmvattenberedare på 190 liter. Duo passar för alla typer av vattenburen värme i huset och kan även kompletteras med poolvärmare, kyldrift för luftkonditionering på sommaren, inomhusgivare, webbstyrning och övervakning. Comfort är mycket driftsäker, lättskött och tystgående. Duo är enklare att installera än en bergvärmeanläggning.

Beroende på installationsmöjlighet och behov finns Waterstage Comfort Split utan varmvattenberedare, denna lösning kan vara att föredra om installationen sker i ex. ett källarplan med begränsad takhöjd. Då monteras en separat varmvattenberedare.

Med Waterstage Comfort från Fujitsu får du alla funktioner du behöver – och garanterad komfort och driftsäkerhet!
Maximalt utgående vattentemperatur utan elpatron är +55°C ned till -7°C utomhustemperatur. Värmepumpen klarar drift ända ned till -20°C utomhustemperatur. I den tydliga och lättskötta displayen ställer man enkelt in funktioner som inomhustemperatur, varmvattentemperatur, anti-legionella-funktioner, tidsprogram med mera.

Waterstage Comfort finns i tre effektstorlekar: 5 - 6 - 8 kW

 

 

WATERSTAGE™ miljövänlig, ekonomisk och energibesparande uppvärmningsteknik via luft/vatten värmepump.

Produktfolder

På skärm eller Ladda ner