Simultan Multi Dubbel/Trippel, 1-fas eller 3-fas

En inomhusdel kan betjäna upp till tre inomhusdelar, passar kontor och kommersiella fastigheter.

Med Fujitsu 3-fas inverteraggregat finns som multisplit och man kan ansluta upp till tre inomhusdelar till en utomhusdel.
Serien omfattar storlekarna 36, 45 och 54 (10, 12.5 och 14 kW kyleffekt). Fördelen med att kunna ansluta flera mindre aggregat
i stället för ett stort är att man får en jämnare och framför allt tystare fördelning av kylan eller värmen i exempelvis ett konferensrum, en butikslokal eller i ett lager. En helt nyutvecklad likströmskompressor tillsammans med ny styrning har höjt verkningsgraden avsevärt. Ett COP på 4,38 på en maskin som lämnar upp till 14 kW i värme talar sitt tydliga språk.

Den maximala rörlängden är 75 meter med en höjdskillnad på 30 meter. Ytterligare nyheter är att maskinerna har ingångar för att
kunna köras i tyst läge under till exempel nätter samt ingångar för att begränsa effektförbrukningen. Nattsänkningen utförs enkelt med en knapptryckning. Systemen kan även arbeta ihop med Fujitsu VRF-system och styras från dessa.

Anpassa installationen efter rummets utformning.

Om du vill hålla en stor yta eller flera mindre rum med hög komfort, rekommenderar vi du använder Multi Split för att skapa en enkelt helt system med endast en utomhusenhet. Välj bland ett stort sortiment med inomhusdelar som bäst passar dina rum. Du kan mixa och matcha dem efter behag. Bygg det system som är precis rätt för dig.

Simultan multisplitsystem kan användas för att kyla och värma rum med stora ytor. Tack vare den intelligenta styrningen av två eller tre enheter kan systemet anpassas till antal personer, rummets form och solinstråling för att skapa ett optimat inomhusklimat.

 

 

Produktfolder

På skärm eller Ladda ner