Värmepumpar som trivs i vårt nordiska klimat.

Fujitsu har utvecklat en helt ny serie värmepumpar för den nordiska marknaden. Dessa är speciellt utformade för vårt klimat, inte bara anpassade till det. Vi talar om värmepumpar som skapas för extrema vintrar, som värmer när du verkligen behöver det.

 

Nordic Premium Power LZCAN Värmeeffekt 7,2 - 7,4 - 8,9 kW

Fujistu LZCAN sätter en helt ny standard i klassen, dessa värmepumpar ligger i den absoluta toppklassen när det gäller värmeeffekter även vid extremt låga utomhustemperaturer.

Nordic Premium Inverter LTCN Värmeeffekt 5,4 - 6,5 - 7,0 kW

Fujitsus värmepump LTCN har en ny prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också

Nordic Slim Inverter LMCBN Värmeeffekt 5,2 - 5,7 - 6,0 kW

Slim Nordic Inverter LMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan.

1-fas inverter för väggmontage Värmeeffekter 9,1 - 10,6 - 11 kW

Fujitsus väggmonterade 1-fas-inverter har en enkel och elegant design som gör den lättplacerad i både kontorsmiljöer, restauranger, butiker och bostäder.

AirPatrol fjärrstyrning

AirPatrol är en innovativ värmepumpskontroll som styrs med hjälp av mobiltelefonen. AirPatrol används lättast med en smartphone men kan även styras med SMS från en vanlig mobiltelefon.

Nordic Golv Inverter LVCN Värmeeffekt 5,5 - 5,7 - 6,1 kW

Fujitsus golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret. LVCN har en unik Norden-anpassning som utvecklat värmefunktionen och den har mycket hög värmekapacitet, ända ner till -30°C.

1-fas Inverter med takkassett Kyleffekter 3,5 - 4,3 - 5,2 - 6,8 kW

Fujitsus 1-fas inverter med 4-vägs blåsande takkassett har en elegant design som gör den mycket lämpligt för undertaksmontage i både restauranger, butiker, bostäder och kontorsmiljöer.

3-fas Inverter med takkassett Kyleffekter 10 - 12,5 - 14 kW

Fujitsus 3-fas inverter med 4-vägs blåsande takkassett har en elegant design som gör den mycket lämpligt för undertaksmontage i både restauranger, butiker, bostäder och kontorsmiljöer.

Rundblåsande takkassett Kyleffekter 5,2 - 13,3 kW

Rundblåsande takkassett med stort cirkulärt luftflöde i 360º

1-fas inverter för tak-/vägg Kyleffekter 5,2 - 7,1 kW

Fujitsus 1-fas inverter för tak- eller väggmontage har en elegant design som gör den lämplig för restauranger, butiker, bostäder och kontorsmiljöer.

3-fas inverter för takmontage Kyleffekter 10 - 12,5 - 14 KW

Fujitsu 3-fas inverter för takmontage har en elegant design som gör den lämplig för restauranger, butiker, bostäder och kontorsmiljöer.

Kanalaggregat Mini Duct Kyleffekter 3,5 - 4,3 - 5,2 kW

Genom att använda Fujitus Mini Duct skapas en dold klimatinstallation, en lösning som passar lika bra i moderna bostäder och hotellrum som för gamla fastigheter med högt byggnadskultursvärde, med minimal påverkan av den arkitektoriska tanken.

Kanalaggregat Slim Duct Kyleffekter 3,5 - 4,3 - 5,2 kW

Fujitsus 1-fas inverter med kanalaggregat är lämplig där medelstora kyl- och värmeeffekter önskas, till exempel mindre restauranger, butiker och lagerlokaler.

1- / 3-fas Inverter m. kanalaggregat Kyleffekter 7,1 - 8,5 - 9,4 - 12,5 kW

Inverter med kanalaggregat finns både i utförande 1-fas samt 3-fas och är lämplig där medelstora kyl- och värmeeffekter önskas.

3-fas inverter med kanalaggregat Kyleffekter 12,5 - 14 - 15 kW

Fujitsus 3-fas inverter med kanal-aggregat är lämplig där stora kyl- och värmeeffekter önskas, till exempel större restauranger, butiker och lagerlokaler.

Kanalaggregat Big Duct Kyleffekter 19 och 22 kW

Fujisus nya 3-fas kanalaggregat BIG DUCT finns i två storlekar (72 och 90) med en väl tilltagen luftmängdskapacitet för stora ytor såsom för restauranger, butiker, lagerlokaler etc.

Kanalfilter med 3-fas inverter kanalaggregat

Genom att använda FG Nordics filterhus i ventilationsanläggningen minskas risken för nedsmutsning av lamellytorna i värmeväxlaren och på så sätt upprätthålls alltid maximal verkningsgrad.

Fujitsu Logo

Fujitsu produktkatalog 2017

Produktkatalog för Fujitsu 2017, nedladdning, ZIP komprimerad (42 MB).

Fujitsu Catalouge 2017