FG Nordic Airstage V2

Fuji General utvecklar och levererar produkter och systemlösningar anpassade för kommersiella fastigheter, såsom kontor, hotell etc. Våra VRF-produkter täcker ett stort effektområde och ger hög driftssäkerhet. I varje produktgrupp finns bl.a. fläktkonvektorer och styr- och övervakningssystem, samtliga är kompatibla med våra tre VRF system J-II, V-II och VR-II

VRF står för "Variable Refrigerant Flow" och kan beskrivas som en multi-split-system som fungerar särskilt effektivt när det gäller energibesparing tack vare en avancerad inverterstyrning.

Fujistu VRF-system används främst för luftkonditionering av större och mer krävande byggnadskomplex som hotell, köpcentra eller kontorsfastigheter etc. Det breda utbudet av produkter av inomhus- och utomhus enheter, samt den energieffektivitet och driftsäkerheten - samt att kunna erbjuda kyl och värmedrift samtidigt med återvinning av övskottsenergi - är bara några goda skäl till att välja ett VRF-system.

 

Fujitsu VRF-system

AIRSTAGE J-III, VRF för mindre fastigheter

AIRSTAGE J-II-serien använder en innovativa teknik i kombination med en tilltalande design och en optimal energibesparing. Dessutom känne-tecknas våra system av enkel konstruktion, installation och underhåll.

AIRSTAGE V-II, VRF för större fastigheter

AIRSTAGE V-II smart kylmaskin eller värmepump med den senaste designen - Har en emfattande modellserie från 11,2 till 135 kW - Anslutningsbar kapacitet på upp till 150%.

AIRSTAGE VR-II, VFR kyla/värme samtidigt med värmeåtervinning

AIRSTAGE VR-II är ett heltäckande VRF system för samtidig kyl och värmedrift och kan flytta överskottsenerg inom byggnaden.

AIRSTAGE V-III, VRF-system för uppvärmning eller kyla

AIRSTAGE V-III är en smart kylmaskin eller värmepump med den senaste tekniken och designen.

Fujitsu Logo Header 220X46

Fujitsu produktkatalog 2017

Produktkatalog för Fujitsu 2017, nedladdning, ZIP komprimerad (42 MB).

Fujitsu Catalouge 2017


 

KVI Broschyr Final 2017

 

5 års Trygghetsförsäkring

FG Nordic är medlem i KVI (Kyl och Värmepumpimportörerna) och KVI erbjuder i samarbete med Arctic en utökad trygghetsförsäkring som våra återförsäljare kan erbjuda sina företagskunder.

Som kund (juridisk person) har man alltid 2 års garanti med ansvar för fel. Nu lanseras en frivillig trygghets-försäkring som går att teckna i ytterligare 3 år, så att man kan få totalt 5 års trygghet.

Försäkringen gäller vid maskinskada och ersätter den självrisk och det åldersavdrag som fastighets-försäkringen gör avdrag för vid en skada på anläggningen. Den börjar gälla från år 3–5 förutsatt att ett gällande serviceavtal med minst ett servicebesök per år har tecknats.

Om man vill teckna en trygghets-försäkring så fyller man inom tre månader, räknat från slut-
besiktningen av installationen, i en försäkringsansökan digitalt på www.arctic.se/KVI eller på KVIs hemsida www.kylimportorerna.se