Impromat

Inverterstyrning för kyla och värme, 0-10 V

Inverterstyrningen är anpassad till de flesta Fujitsus utomhusenheter och utformade för att styra såväl kyla som värme med extern styrsignal 0–10 V. Inverterstyrningen fungerar ypperligt både på luft- och vattenburna ventilations- och klimatanläggningar.

Impromat UTI-INV-G/D kan med fördel används för direktstyrning och reglering av Fujitsus utomhusdelar, tillsammans med batterier från Aircoil och värmeväxlare från SWEP.

UTI-INV-G/D innebär en enkel och kostnadseffektiv installation för luft/vattenburna kyl- och värmesystem tillsammans med Fujitsu värmepumpar, där denna kan användas för inverterstyrning av samtliga standardmodeller av Fujitsus utomhusdelar, förutom för Multi Split och VRF-modellerna.

Utomhusdelar för inverterstyrning

Fujitsu har marknadens effektivaste utomhusdelar, tack vare den senaste tekniken av DC Twin rotary kompressorer, expanderad yta på värmeväxlare och en innovativ inverterstyrning, på så vis utnyttjas kapaciteten mer effektivt. Förutom en optimal luftströmsspridning över värmeväxlaren ger de nya precisionsbladen i fläkthjulet extremt låg ljudnivå

 

Exempel på flödesschema

Klicka på bilderna för att ladda ner/expandera.

Impromat -Vent -2X25-180102

 

IMROMAT

UTI INV G2

Impromat Plattvaxlare 140528STYRLÅDA

SL02 IMP Vit

Produktfolder

På skärm eller Ladda ner