Absolut tillförlitlighet, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året

Den moderna industrin ställer höga krav på driftsäkerhet, energioptimering samt korta pay-off tider när det gäller investeringar på produkter. MTA:s kyllösningar är speciellt utvecklade för industriella användare, motsvarar industrins behov av exakt temperaturkontroll och absolut tillförlitlighet, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Samma höga krav på tillförlitlighet finns givetvis inom kommersiella fastigheter, där återbetalningstiden i form av lägre energikostnader, ofta är incitamentet till våra kunder inom fastighetsbranschen.

 

 

CYGNUS tech

Luftkylda vätskekylaggregat, värmepumpar, kondenseringsaggregat och reversibla enheter med rotation eller hermetiska scrollkompressorer.

TAURUS tech

Luftkylda vätskekylare, värmepumpar och kondenseringsaggregat med R410A eller R407C utrustade med hermetiska scrollkompressorer.

ARIES tech

Luftkylda vätskekylare och värme-pumpar och multifunktionsaggregat utrustade med hermetiska scroll-kompressorer. Kyleffekt 162-331 kW, Värmeeffekt 179-374 kW.

GALAXY tech

Luftkylda vätskekylare utrustade med tandem/trippla scrollkompressorer. Kyleffekt 359-1057 kW.

PHOENIX plus

Luftkyld vätskekylare med dubbla semihermetiska skruvkompressorer. Kyleffekt 322–1241 kW.

ARIES freecooling

Luftkylda vätskekylare med integrerat system för frikyla, med hermetiska scrollkompressorer. Kyleffekt 51-177 kW.

PHOENIX freeooling

PHOENIX FREE COOLING är en serie av luftkylda chillers med integrerad frikyla med skruvkompressorer, köldmedie R407C. Frikyla är speciellt användbar när behovet av kylt vatten eller luftkonditionering finns året runt.

AQUA Free - frikylmodul

AQUA Free är en energieffektiv och flexibel helhetslösning för frikyla, kan användas både som ett fristående frikylsystem med en kyleffekt mellan 242-466 kW eller tillsammans med vätskekylare.

TAEevo Tech - industrikylmaskin

TAEevo Tech, en av världens mest sålda industrikylmaskiner, går ett steg vidare, speciellt designad för och tillsammans med industrianvändare. Luft och vätskekylda kylmaskiner, värmepumpar och laserkylmaskiner. Nominell kyleffekt från 0,5-181 kW.

TAEevo Plus - industrikylmaskin

TAEevo Plus - Luftkyld vätskekylare för höga omgivningstemperaturer, upp till +50°C nominell kyleffekt från 10 -140 kW.

LWT GALAXY tech - Industrikylmaskin

LWT är en högteknologisk, tillförlitlig och miljövänlig vätskekylare, som bygger på den absolut senaste tekniken när det gäller vätskekyla. LWT-serien har utvecklats särskilt för processkyla såsom livsmedelsindustri och andra sektorer som kräver kyla med en framledningstemperatur på ned till -20°C.

OCEAN tech

Vätskekylda vätskekylare, värmepumpar och kondensorlösa versioner med rotations eller hermetiska scrollkompressorer. Kyleffekt 4,50-200 kW, värmeeffekt 5,02-216 kW.

NEPTUNE tech

Vätskekylda vätskekylare, värmepumpar och kondensorlösa versioner med hermetiska scrollkompressorer. Kyleffekt 241-572 kW, värmeeffekt 281-662 kW.

AQUARIUS plus2

Vätskekylda vätskekylare och värmepumpar med dubbla skruvkompressorer. Kylkapacitet 380-1549 kW, värmekapacitet 427-1470 kW.

TWEevo Tech - industrikylmaskin

TWEevo, en av världens mest sålda industrikylmaskiner, går ett steg vidare, speciellt designad för och tillsammans med industrianvändare. Vattenskyld vätskekylare med nominell kyleffekt från 0,5-181 kW.

EURUS Vägg eller Takhängd

Fläktkonvektorer med centrifugalfläkt för synligt- eller infällt montage. Kyleffekter från 0,59–6,74 kW.

EURUS Takkassett

Eurus - är modern och driftssäker produktserie av fläktkonventorer, och är "top-of-the-line" när det gäller design, prestanda, tystgående fläkt, låg strömförbrukning och användningsområde. Kyleffekter 1,3-11 kW och värmeeffekt 1,6 kW-14. Luftflöden mellan 310-1820 m3/h.

 MTA Logo

MTA Product Guide 2016-11-21-FG Nordic

Produktkatalog för MTA, engelsk
Läs på sidan eller ladda ner.

Referenslista MTA

Referenslista för MTA, Sverige
Läs på sidan eller ladda ner. 

___________________________________

FG NORDIC MEDLEMSFÖRETAG:

Kvi Logo Web


KVI Broschyr Final 2017

 

5 års Trygghetsförsäkring

FG Nordic är medlem i KVI (Kyl och Värmepumpimportörerna) och KVI erbjuder i samarbete med Arctic en utökad trygghetsförsäkring som våra återförsäljare kan erbjuda sina företagskunder.

Som kund (juridisk person) har man alltid 2 års garanti med ansvar för fel. Nu lanseras en frivillig trygghets-försäkring som går att teckna i ytterligare 3 år, så att man kan få totalt 5 års trygghet.

Försäkringen gäller vid maskinskada och ersätter den självrisk och det åldersavdrag som fastighets-försäkringen gör avdrag för vid en skada på anläggningen. Den börjar gälla från år 3–5 förutsatt att ett gällande serviceavtal med minst ett servicebesök per år har tecknats.

Om man vill teckna en trygghets-försäkring så fyller man inom tre månader, räknat från slut-
besiktningen av installationen, i en försäkringsansökan digitalt på www.arctic.se/KVI eller på KVIs hemsida www.kylimportorerna.se