Ett luftkonditioneringssystem är en utmaning och en möjlighet. Att öka energieffektiviteten och minska miljöpåverkan; ge komfort för människor och förbättra deras välbefinnande, varje dag utan avbrott; att tillhandahålla en lösning som är flexibel till behoven hos varje individuell tillämpning. MTA Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder allt detta och mycket mer ...

Luftkylda vätskekylare

CYGNUS tech

Luftkylda vätskekylaggregat, värmepumpar, kondenseringsaggregat och reversibla enheter med rotation eller hermetiska scrollkompressorer.

TAURUS tech

Luftkylda vätskekylare, värmepumpar och kondenseringsaggregat med R410A eller R407C utrustade med hermetiska scrollkompressorer.

ARIES tech

Luftkylda vätskekylare och värme-pumpar och multifunktionsaggregat utrustade med hermetiska scroll-kompressorer. Kyleffekt 162-331 kW, Värmeeffekt 179-374 kW.

GALAXY tech

Luftkylda vätskekylare utrustade med tandem/trippla scrollkompressorer. Kyleffekt 359-1057 kW.

PHOENIX plus

Luftkyld vätskekylare med dubbla semihermetiska skruvkompressorer. Kyleffekt 322–1241 kW.

ARIES freecooling

Luftkylda vätskekylare med integrerat system för frikyla, med hermetiska scrollkompressorer. Kyleffekt 51-177 kW.

PHOENIX freeooling

PHOENIX FREE COOLING är en serie av luftkylda chillers med integrerad frikyla med skruvkompressorer, köldmedie R407C. Frikyla är speciellt användbar när behovet av kylt vatten eller luftkonditionering finns året runt.

AQUA Free - frikylmodul

AQUA Free är en energieffektiv och flexibel helhetslösning för frikyla, kan användas både som ett fristående frikylsystem med en kyleffekt mellan 242-466 kW eller tillsammans med vätskekylare.

TAEevo Tech - industrikylmaskin

TAEevo Tech, en av världens mest sålda industrikylmaskiner, går ett steg vidare, speciellt designad för och tillsammans med industrianvändare. Luft och vätskekylda kylmaskiner, värmepumpar och laserkylmaskiner. Nominell kyleffekt från 0,5-181 kW.

TAEevo Plus - industrikylmaskin

TAEevo Plus - Luftkyld vätskekylare för höga omgivningstemperaturer, upp till +50°C nominell kyleffekt från 10 -140 kW.

LWT GALAXY tech - Industrikylmaskin

LWT är en högteknologisk, tillförlitlig och miljövänlig vätskekylare, som bygger på den absolut senaste tekniken när det gäller vätskekyla. LWT-serien har utvecklats särskilt för processkyla såsom livsmedelsindustri och andra sektorer som kräver kyla med en framledningstemperatur på ned till -20°C.

 

MTA Logo