Ett luftkonditioneringssystem är en utmaning och en möjlighet. Att öka energieffektiviteten och minska miljöpåverkan; ge komfort för människor och förbättra deras välbefinnande, varje dag utan avbrott; att tillhandahålla en lösning som är flexibel till behoven hos varje individuell tillämpning. MTA Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder allt detta och mycket mer ...

Vattenkylda vätskekylare

OCEAN tech

Vätskekylda vätskekylare, värmepumpar och kondensorlösa versioner med rotations eller hermetiska scrollkompressorer. Kyleffekt 4,50-200 kW, värmeeffekt 5,02-216 kW.

NEPTUNE tech

Vätskekylda vätskekylare, värmepumpar och kondensorlösa versioner med hermetiska scrollkompressorer. Kyleffekt 241-572 kW, värmeeffekt 281-662 kW.

AQUARIUS plus2

Vätskekylda vätskekylare och värmepumpar med dubbla skruvkompressorer. Kylkapacitet 380-1549 kW, värmekapacitet 427-1470 kW.

TWEevo Tech - industrikylmaskin

TWEevo, en av världens mest sålda industrikylmaskiner, går ett steg vidare, speciellt designad för och tillsammans med industrianvändare. Vattenskyld vätskekylare med nominell kyleffekt från 0,5-181 kW.

 

MTA Logo