Frolunda 1984FG Nordic sponsrar Frölunda Indians

FG Nordic stödjer Frölunda HC genom dess "1984-klubben" som skall innebära ännu bättre möjligheter för Frölunda att utvecklas och stärkas på lång sikt. Strategi när det gäller deras A-lag är att det ska kännetecknas av ett lag som vill vinna. Frölunda tillsammans med sina sponsorer vill vinna både på hockeybanan och vid sidan av den.

Frölunda HC skall vara en av de klubbar som leder hockeyutvecklingen och fortsätter att utveckla talanger i Sverige. Vi har alla förutsättningar att uppnå den målsättningen, så även vi på FG Nordic.

Erik _jonsson _stcc _fg Nordic

DET HÄR ÄR MIN HISTORIA

På banan finns bara en sak som gäller, först över mållinjen. Vinnaren tar allt. Adrenalinpåslaget är maximalt, alla andra är fiender som ska besegras. Ibland sitter känslorna efter ett race kvar ända in i depån. Då är det ingen idé att prata med Erik.

När hjälmen är av och adrenalinet stillat sig hittar du inte en mer ödmjuk person. Han älskar att prata om racing och visa sin bil. Erik tar sig alltid tid för människor som är intresserade av bilar och racing, oavsett om det är en blivande partner eller ett nyfiket barn.

Förmåga att skifta fokus är ett av det starkaste lysnade karaktärsdragen hos Erik. Andra ord som beskriver honom är: lugn, respektingivande, pålitlig, fötterna på jorden, atletisk, rastlös, envis och viljestark.

EN ELITIDROTTARES FYSIK MED ETT ORUBBLIGT PSYKE

För att komma till den här nivån krävs fantastiskt mycket träning, både på och utanför banan. Att avstå från all form av alkohol och tobak är en självklarhet för Erik. Det är ett av många kriterier som krävs för att bli en elitidrottsman inom motorsporten.