Fuji Electric värmepumpar - Det mesta ekonomiska och miljövänliga alternativet av dem alla!

Värmepumpar är för närvarande den renaste och mest miljövänliga uppvärmningssystemen på marknaden, eftersom värmepumpen använder värmeenergi som finns i luften, innebär detta en ekonomisk, effektiv och hållbar värmeproduktion. Besparingarna som en värmepump ger kan innebära en halverad uppvärmningskostnad.


Fuji säljs via ett rikstäckande återförsäljarnät av butiiker, och har du frågor om våra produkter eller var våra återförsäljare finns är du välkommen att kontakta oss.

 

                                                      Kontaktbollen Luftvarmepump

 

Fuji Electric utvecklas i takt med tiden och samhället, med teknik som sin drivkraft

Fuji Electric är ett av de världsledande företagen inom “energi och miljö” detta genom ett långsiktigt arbete som bygger på en mer än 90 årig företagskultur, som består av de fem teknikområden som frigöra potentialen av el: kraftproduktion, social infrastruktur, industriell infrastruktur, kraftelektronik samt enheter och mat- och dryckesdistribution.

Vi på Fuji Electric söker inte bara att minska vår egen miljöpåverkan, men också för att minska miljöpåverkan från samhället som helhet genom våra produkter och tjänster alltid skall verka för en minimal påverkan av CO² utsläpp i vår gemensamma värld.

 

LZ Topptestad _webb

 

 

Fuji luft/luft värmepumpar

Nordic Premium Power LZCAN Värmeeffekt 7,2 - 7,4 - 8,9 kW

Fuji Electric LZCAN sätter en helt ny standard i klassen, dessa värmepumpar ligger i den absoluta toppklassen när det gäller värmeeffekter även vid extremt låga utomhustemperaturer. ÅRETS STORA NYHET!!!

Nordic Premuim Inverter LTCN Värmeeffekt 5,4 - 6,5 - 7,0 kW

LTCN har en unik Norden-anpassning som utvecklat värmefunktionen ytterligare. LTCN har mycket hög värmekapacitet, ända ner till -30°C,

Nordic Slim Inverter KMCBN Värmeeffekt 5,2 - 5,7 - 6,0 kW

Slim Nordic Inverter KMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan.

1-fas inverter för väggmontage Värmeeffekter 9,1 - 10,6 - 11 kW

Fujis väggmonterade 1-fas-inverter har en enkel och elegant design som gör den lättplacerad i både kontorsmiljöer, restauranger, butiker och bostäder.

Nordic Golv Inverter LVCN Värmeeffekt 5,5 - 5,7 - 6,1 kW

Fuji Electrics golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret.

AirPatrol fjärrstyrning

AirPatrol är en innovativ värmepumpskontroll som styrs med hjälp av mobiltelefonen. AirPatrol används lättast med en smartphone men kan även styras med SMS från en vanlig mobiltelefon.

Fujielectric Logo

 Gillafgnordic

___________________________________

FG NORDIC MEDLEMSFÖRETAG:

Kvi Logo Web

 

___________________________________

 FG Trygghetsforsakring 14 Year

Ladda ner och fyll i dokumentet som avser vår Trygghetsförsäkring.

Garantiansokan FG Nordic 1