FG Nordic RGV09 14LA

Fuji Electric Nordic Golv Inverter LVCN

Fuji Electrics golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret. Den lågt placerade  inomhusdelen ger en skön värmespridning i hela rummet och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar. LVCN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.

 

Värmepumpen som även förbättrar din inomhusmiljö!
Fujis golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i de flesta inomhusmiljöer. Värmepumpens lågt placerade inomhusdel ger en skön värmespridning i hela rummet, från golv till tak, och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som renar luften från kvalster, damm, pollen och andra partiklar.

Golvmodellen  har  inverterfunktion  och  ger  dig  behaglig värme på vintern och svalkande kyla på sommaren. Den har också en rad smarta funktioner som både gör den enklare att använda och mer effektiv när det gäller energibesparing och inomhusmiljö.

Underhållsvärme med ett knapptryck
En annan energibesparande och smidig funktion är att  värmepumpen med ett enkelt knapptryck kan ställas in för 10°C underhållsvärme, en funktion som är användbar i sommarstugan eller uterummet.

ROG12 Utedel Fuji FG NordicUtomhusdel ROG12

Produktblad

På skärm eller Ladda ner