FG Nordic LTCN

Fuji Electric Design Premium Inverter LTCN

Fuji Electrics värmepump LTCN har en ny prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också. LTCN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.

 

 

Den nya slimmade designen gör inomhusenheten, som bara är 185 mm djup, lättplacerad i den aktuella miljön. Nu finns den också i två olika färger som standard – pärlvit och silver. Men LTCN är inte bara tidlöst elegant, den har också flera smarta funktioner som både gör den enkel att använda och effektiv när det gäller energibesparing.

Innerdelen är utrustad med en känslig rörelsedetektor som känner av att ingen befinner sig i rummet och signalerar att maskinen skall arbeta med lite lägre kapacitet. När någon sedan kommer in i rummet känner sensorn genast av detta och maskinen går automatiskt upp till önskad kapacitet igen.

Underhållsvärme med ett knapptryck. Med ett enkelt knapptryck kan maskinen ställas in för 10 graders underhållsvärme, en funktion som är mycket användbar för exempelvis sommarstugan eller uterummet.

Nyutvecklad kompressor. LTCN har med sin nyutvecklade kompressor och helt unika mjukvara inte bara mycket hög effekt vid låg utomhustemperatur utan också behovsstyrd avfrostning och trågvärme, vilket ger ytterligare förbättrad energibesparing.

Ny smart och elegant fjärrkontroll. Fjärrkontrollen har fått en ny och elegantare design samt en rad nya förbättrade och praktiska funktioner som underlättar manövreringen. Några exempel:
Inbyggd veckotimer: Man kan förprogrammera start- och stoppfunktionen, med två olika temperaturinställningar, upp till 28 gånger under en vecka och upp till fyra gånger under ett dygn.

Låg ljudnivå på utomhusdelen: Via fjärrkontrollen kan man också enkelt reducera utomhusdelens ljudnivå med 3 decibel.

ROG12 Utedel Fuji FG NordicUtomhusdel ROG12

LT Nordic Premium Inverter

Den kraftfulla och mest designade värmepumpen av alla på marknaden

LT-modellen har en prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också.

Fujis väggmonterade designvärmepump LTCN har tilldelats tre mycket prestigefyllda utmärkelser för sin design och funktion – Good Design Award, IF Product Design Award och Red Dot Design Award. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också. Fuji LTCN har topptestats av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

 

Fuji Bastitest

Produktblad

På skärm eller Ladda ner