LMCB Fuji

Fuji Electric Nordic Slim Inverter LMCBN

Fuji Electric:s nya LM-serie står för extremt god energieffektivitet, där samtliga värmepumpar uppnår energiklass A++. Detta tack vare den effektiva DC rotary kompressorn, en expanderad yta på värmeväxlare och en innovativ inverterstyrning, på så vis utnyttjas energin mer effektivt. Förutom en optimal luftströmsspridning över värmeväxlaren i innerdelen, ger de nya precisionsbladen i fläkthjulet även en extremt låg ljudnivå. Styrs via den intelligenta fjärrkontrollen som ger möjlighet till mängder av smarta inställningsmöjligheter.

Slim Nordic Inverter LMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av
värmen eller kylan.

LMCBN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.
LMCBN är driftssäker och energibesparande. En säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten.

Underhållsvärme med ett knapptryck
Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in till +10°C underhållsvärme.

LMCBNs innedel mäter endast 268x840 mm, vilket gör den mycket lättplacerad i alla typer av innemiljöer. Det gör den också mycket lämplig som utbytespump för äldre värmepumpar.

 

 

Fjärrstyrning, AirPatrol (tillbehör)
Ändra värmepumpens driftsläge, temperaturinställning samt fläkthastighet via din smartphone. Enheten kan även larma vid låg eller hög rumstemperatur, strömavbrott och serviceintervaller.

Tillbehör
- Kommunikationskort UTY-XCBXZ2
- Yttre förregling UTY-XWZXZ5 (Båda krävs för extern start/stopp,
  samt drifts och felindikator)
- Utökad styrenhet UTY-RVNYM
- Standard styrenhet UTY-RNNYM
- Förenklad styrenhet UTY-RSNYM (Kommunikationskort krävs för
  anslutning av trådbundna kontroller)

Produktblad

På skärm eller Ladda ner