Living LF

Fujitsu värmepumpar som trivs i vårt nordiska klimat.

 

Fujitsu har utvecklat en helt ny serie värmepumpar för den nordiska marknaden. Dessa är speciellt utformade för vårt klimat, inte bara anpassade till det. Vi talar om värmepumpar som skapas för extrema vintrar, som värmer när du verkligen behöver det.

Värmepumpar är för närvarande den renaste och mest miljövänliga uppvärmningssystemen på marknaden, eftersom värmepumpen använder värme som lagras i luften eller marken, innebär detta en ekonomisk, effektiv och hållbar värmeproduktion.

Jämfört med olje- eller gasuppvärmning, förbrukar värmepumpen betydligt mindre energi i jämförelse vilket förutom lägre energi-kostnader och minskade CO² utsläpp.

Att installera en värmepump innebär alltid ekonomiska besparingar samtidigt som inomhusklimatet blir bättre. Väljer du att installera en luft/luftvärmepump får du automatiskt även en bättre luftcirkulation i din vistelsezon.

 

Fujitsu Nordic Collection -1
Fujitsu Nordic Collection är en översikt av de luftvärmepumpar som utvecklas och produceras för den nordiska marknaden. Pumpar som värmer även vid låga utomhustemperaturer. Fujitsus LZCAN09 är energiklassad A+++ både i värme och kyla, och har toppklassats i tester, där den jämfördes med större storlekar av andra fabrikat på marknaden. Så denna i storlek 09 är jämförbar med storlek 12 av annat fabrikat.

Snabbtabell för våra nordiska värmepumpar

Värmepump Effekt Lämplig för:
Nordic Premium Power LZ09 7,2 kW 25-180 m²
Nordic Premium Power LZ12 7,4 kW 25-220 m²
Nordic Premium Power LZ14 8,9 kW 25-260 m²
     
Nordic Premium Inverter LT09 5,4 kW 25-130 m²
Nordic Premium Inverter LT12 6,5 kW 25-170 m²
Nordic Premium Inverter LT14 7,0 kW 25-220 m²
     
Nordic Slim Inverter KM09 5,2 kW       10-100 m²
Nordic Slim Inverter KM12 5,7 kW 25-130 m²
Nordic Slim Inverter KM14 6,0 kW 25-160 m²
     
Nordic Golv Inverter LVCN09 5,5 kW 25-100 m²
Nordic Golv Inverter LVCN12 5,7 kW 25-120 m²
Nordic Golv Inverter LVCN14 6,1 kW      25-160 m²

Fujitsu luft/luft värmepumpar

Nordic Premium Inverter LZCAN Värmeeffekt 7,2 - 7,4 - 8,9 kW

Fujistu LZCAN sätter en helt ny standard i klassen, dessa värmepumpar ligger i den absoluta toppklassen när det gäller värmeeffekter även vid extremt låga utomhustemperaturer.

Nordic Premuim Inverter LTCN Värmeeffekt 5,4 - 6,5 - 7,0 kW

Fujitsus värmepump LTCN har en ny prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också

Nordic Slim Inverter KMCBN Värmeeffekt 5,2–5,7–6,0 kW

Slim Nordic Inverter KMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan.

1-fas inverter för väggmontage Värmeeffekter 9,1 - 10,6 - 11 kW

Fujitsus väggmonterade 1-fas-inverter har en enkel och elegant design som gör den lättplacerad i både kontorsmiljöer, restauranger, butiker och bostäder.

Nordic Golv Inverter LVCN Värmeeffekt 5,5 - 5,7 - 6,1 kW

Fujitsus golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret. LVCN har en unik Norden-anpassning som utvecklat värmefunktionen och den har mycket hög värmekapacitet, ända ner till -30°C.

Väggmonterad kylaggregat LLCC

Fujitsu LLCC är en elegant, tyst och diskret vägghängd A/C som passar både för att skapa en behagligare temperatur på kontoret och i hemmet. Finns i två olika effektstorlekar, 3.0 kW som klarar ytor upp till 60 m2 och 3.9 kW för upp till 80 m2.

AirPatrol fjärrstyrning

AirPatrol är en innovativ värmepumpskontroll som styrs med hjälp av mobiltelefonen. AirPatrol används lättast med en smartphone men kan även styras med SMS från en vanlig mobiltelefon.

logo-fujitsu

Gillafgnordic___________________________________

FG NORDIC MEDLEMSFÖRETAG:

Kvi Logo Web

___________________________________

 

 FG Trygghetsforsakring 14 Year

 

Ladda ner och fyll i dokumentet som avser vår Trygghetsförsäkring.

Garantianso ̈kan _FG Nordic -1