Fujitsu KMTB

Väggmonterat kylaggregat KMTB

Fujitsus väggmonterade luftkonditioneringsaggregat KMTB är specialdesignad för att kyla, oavsett om behovet gäller kontor eller sovrum. KMTB är lämpliga för en mängd olika typer av applikationer, med sin låga ljudnivå (endast 20 dB) passar den utmärkt för bostäder och kontor där ljud kan upplevas som störande. Tack vare den optimerade fläkten i inomhusdelen ger den effektiv spridning av kylan.

Slimmad och prisbelönt design
Den slimmade och prisbelönta designen gör inomhusdelen lättplacerad i dagens moderna hem.

Intelligent fjärrkontroll
Aggregatet styrs via den intelligenta fjärrkontrollen som ger möjlighet till mängder av smarta inställningsmöjligheter. 

Tyst kyla i hemmet eller på kontoret
Ljudvärdena har sänkts tack vare en ny konstruktion för luftströmmarna, vilket innebär att den är så pass tyst att den utan problem kan användas i bostäder och kontorsrum, utan att ljudet stör.

Snabb och ekonomisk kyla
Upp till 20 minuter kontinuerlig drift med maximalt luftflöde och maximal kompressorhastighet är möjlig. Detta innebär att rummet kyls snabbt ner, därefter övergår LMCE till ett ekonomiskt driftsläge som höjer den inställda temperaturen med +1°C

 

Fjärrstyrning, AirPatrol (tillbehör)
Ändra kylmaskinens driftsläge, temperaturinställning samt fläkthastighet via din smartphone. Enheten kan även larma vid låg eller hög rumstemperatur, strömavbrott och serviceintervaller. Finns för Nordic GSM eller WiFi.

Övriga tillbehör
Trådbunden fjärrkontroll:UTY-RNNYM, UTY-RVNYM
Enkel trådbunden fjärrkontroll:UTY-RSNYM
Kommunikationskit:UTY-TWBXF2
Externt kommunikationskit:UTY-XWZXZ5
Trådlöst LAN-interface:UTY-TFSXW1

Produktblad

På skärm eller Ladda ner